ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/7/2017

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

DSC_4624.jpg

Με την τιμητική παρουσία του κ. Άγγελου Χανιώτη, Καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας και Κλασσικών Σπουδών του Τμήματος Ιστορικών Σπουδών στο Ινστιτούτο Ανωτέρων Σπουδών του Πρίνστον της Νέας Υερσέης των Ηνωμ. Πολιτειών( Institute for Advanced Study-Princeton, NJ), του καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας και Προέδρου του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και Μέλους του Δ.Σ. της Ε.Γ. του ΔΙΜΜΑ κ. Παντελή Νίγδελη, του καθηγητού ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας του Τομέα Αρχαίων Γλωσσών και Πολιτισμών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ακτενίζ της Ατάλλειας MustafaAdak, του καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της ΚωνσταντινούποληςΜουσταφά Χαμντί Σαγιάρκαθώς και επίκουρων καθηγητών και διδακτόρων συμμετεχόντων στο 3ο ελληνοτουρκικό συνέδριο επιγραφικής, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 2 Ιουλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/7/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/3/2017

DSC_1700.jpg

11 Μαρτίου 2017

Δελτίο Τύπου

ΚΙΒΩΤΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΖΕΥΞΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ

ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

* ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Γ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ,ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

* ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κα ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ-ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ: ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ,ΠΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΝΑ ΑΝΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ Κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ.

* ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/3/2017

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ

ΜΕ ΤΟΝΠΡΟΕΔΡΟκ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ Α’

ΣΤΟΝ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

DSC_0027_1.jpg

Διαβάστε περισσότερα: ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/11/2016

DSC_6013.jpg

26 Νοεμβρίου 2016

 

Δελτίο Τύπου

 

 

«ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ο κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

 

* ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ κ. ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ: κ. Δ. ΠΑΣΧΑΛΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠO ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΩΓΗ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ

* ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Γ. ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΘΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ. 

* ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΑΙΓΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/8/2016

_814.jpg

3 Αυγούστου 2016

 

Δελτίο Τύπου

 

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

 

ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

* ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ:κ. Πασχάλη, Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω σήμερα κοντά μας, σ΄αυτή τη σεμνή τελετή προς τιμήν σας, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή προσφορά σας στην Ιστιοπλοϊκή Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ευγενική σας χειρονομία αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στις προσπάθειες των αθλητών μας να πετύχουν τους στόχους τους και να προβάλουν την Αστυνομία μέσω του αθλητισμού. Αναμφισβήτητα με την πράξη σας αυτή αποδεικνύετε το σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη σας για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχοντας το βλέμμα στο μέλλον και με στραμμένη την προσοχή στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση της ομάδας, η δική σας συμπαράσταση ενισχύει το κουράγιο και την αποφασιστικότητα τους ώστε να αναδείξουν τη δυναμική που έχει η ομάδα τους και να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία πράγμα που όμως αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν απωλέσθηκαν στη σημερινή κοινωνία.

Εκφράζοντας τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου αλλά και των μελών της Ιστιοπλοϊκής Ομάδας σας παραδίδω αυτή την τιμητική πλακέτα.”.

 

http://www.alexandreon.edu.gr/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: +302352021000

_824.jpg_816.jpg_818.jpg_820.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/8/2016

 

DSC_1892.jpg

9 Αυγούστου 2016

 

Δελτίο Τύπου

 

«ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2016»

 

Η ΠΑΙΔΕΙΑ

Ο ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ κ. ΝΙΝΑ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ:«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΥΦΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Γ. κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: «ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ».
Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/7/2016

 

DSC_1807.jpg

 

21 Ιουλίου 2016

 

Δελτίο Τύπου

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

 

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Στις 16 Ιουλίου 2016 στον αύλειο χώρο του Αλεξανδρείου το θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας παρουσίασε, υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, την παράσταση «Για έναν ψηλόν ραχίν,  για έναν αροθυμίαν».

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/7/2016

Σελίδα 1 από 7